Welkom op de website van QRT B.V.

QRT is een adviesbureau, dat bedrijven ondersteunt bij bepaalde vraagstukken op personeelsgebied.

QRT is mede opgericht om EVC trajecten uit te voeren in samenwerking met Kenteq. Daarnaast worden ook ander activiteiten op personeelsgebied via QRT uitgevoerd.

Main BV, één van de partners van QRT heeft een groot landelijk netwerk binnen het MKB en krijgt als zodanig vraagstukken vanuit haar netwerk, o.a. outplacement trajecten, opleidingsvraagstukken, omscholingsvraagstukken, detachering- en payrollingvraagstukken enz.

Via QRT worden deze netwerken gebundeld, o.a. EVC’s uitvoeren in combinatie met Kenteq en andere kenniscentra, waarbij QRT de “regie” voert, bemiddelt en de uitvoering bij de juiste partij neerlegt.

Op dit moment zijn er veel vraagstukken op het gebied van outplacement trajecten in combinatie met omscholing en payrolling/detachering bij een nieuwe werkgever.

Eén van deze trajecten is de scholing van medewerkers die via een outplacement traject bij QRT terechtkomen en waar wordt bekeken of zij via Kenteq Training & Advies kunnen worden omgeschoold naar een FTTH monteur.

QRT bemiddelt (i.s.m. andere netwerkpartners) in deze ook de nieuwe FTTH monteurs naar een nieuwe werkgever.

Afhankelijk van de kostenstroom binnen het traject, is het niet altijd noodzakelijk dat alle netwerkpartijen winst moeten behalen binnen het traject, een aantal trajecten kunnen ook worden ingestoken als een investering naar de toekomst.Enkel samenwerkingspartners van QRT zijn:

Kenteq KBB
Kenteq Training & Advies
Creative Discovery
TDC Groep
Interim Key